Húsvétra

Mondd, miért vannak gonosz emberek?

 „Mondd, miért vannak gonosz emberek?” Címmel levél érkezett társulatunkhoz. Ezt misem tudjuk. Viszont reagáltunk rá, és a célszemélyeknek körlevelet küldtünk ki. Ezt hallgassátok most meg - hát, ha lehet, sok szeretettel.


Igen nagyon mélyen tisztelt élőlény!
 

Ezúton szeretettel meghívjuk a „Gonosz Emberek Májai” kiállításra, A kiállítás megtekintését, minél előbb bonyolítsa le. Amennyiben késlekedik, sok mindenről lemarad. A saját máját vizuálisan nem érzékelheti majd, mert akkor már látó szervei az ülepe körül fognak kóricálni. A Gonosz Embereket Likvidáló Bizottság felfigyelt az Ön több évtizedes tevékenységére, miszerint Ön emberek tucatjainak életét keserítette meg. Enyhítő körülményként tudjuk be, hogy Ön nem szaporodott, így a gonosz géneket nem szórta szerte - széjjel.
 Ezért a halálnemét Ön választhatja meg. /Javasoljuk ilyenkor Húsvét körül a tojás gránátot, amire ráülve kicsit szétszórt lesz ugyan, mint életében volt, de ne izguljon, mert az esemény előtt még májtalanítjuk!/
Továbbá a bizottság tudomására jutott az is, hogy ön ritka és védett állatfajokat pusztított el. Az a vipera ugyanis, amely Önt tavaly megmarta, röviddel a harapás után elhalálozott. A halála oka: Vérmérgezés.

Magából úgy csöpög a rosszindulat, hogy zsiliprendszer kéne a kordában tartásához. Ezért a növényvilágra is igen káros hatással van, mert amerre Ön lépked, szegény virágok is kiégnek. Az ön élete befejezésével az emberek százai fognak könnyedén felsóhajtani. Köszönjük megértését, és kérjük, hitvány testét minél előbb adja át az örök enyészetnek!

Nagy Bertalan ©Budapest 2010. 03. 27. szombat
 Minden jog fenntartva. Más oldalon történő megjelentetése csak a forrás megjelölésével engedélyezett.

 
Hírdetés
Üdvözlet
Felhasználói név:
Jelszó:

Adatok megjegyzése
Bejelentkezés / regisztráció:

[ ]
[ ]
[ ]
Véletlenszerű Képek
Herceghalom
Fellépések - Herceghalom
Képek: 4
Ezt az oldalt MDS készíti és tartja karban.